465216 Systemium – your last missing element

Kdo jsme

ryze česká IT společnost

Společnost Systemium s.r.o. byla založena začátkem roku 2012 a je ryze českou softwarovou společností působící v oblasti ICT služeb. Pro naše klienty vyvíjíme webové IS, firemní prezentace, mobilní aplikace a interní systémy na míru. Nabízíme navíc možnost umístění výsledných produktů na našich serverech, kde je můžeme pohodlně provozovat a spravovat za zvýhodněné ceny. Našim klientům nabízíme komplexní péči.

Naším vlajkovým produktem je Systemium Business – webový IS pro správu firemní agendy, která je prvním z celé řady plánovných produktů z řad podnikových systémů, postavených na interní platformě Systemium Base. 

Systemium Business dále funguje též jako monitorovací rozhraní pro správu provozu obchodních mobilních prezentací či aplikací systému Insight.

Neváhejte nás oslovit s jakýmkoliv problémem či požadavkem, rádi s Vámi vše prokonzultujeme. Jsme chybějící článek Vašeho podnikání.

Co děláme ...

... a velmi rádi

Naší nejlepší vizitkou jsou zákazníci, kteří s nami spolupracují dlouhodobě a to v řádu let. Dodáváme produkty různého zaměření a všech velikostí. Vytvoříme webové stránky, agendu šitou na míru, mobilní aplikace, programy pro zpracování nepřeberného množství datových souborů, které u zákazníka za dobu jeho fungování mohly vzniknout. Zoptimalizujeme vaše interní IT procesy, pomůžeme vám být více efektivní.

S vývojem webových systémů či aplikací máme dlouholeté zkušenosti, používáme nejmodernější technologie a postupy. Nově vytvořené systémy podle potřeby propojujeme s již existujícími, například fakturační modul k elektronickému obchodu, doplnění nabídkového modulu, skladů, CRM systému.

Naše aktuální produktové portfolio se skládá z webových informačních systémů a mobilních aplikací a jejich vzájemnou provázaností. Dále provozujeme testovací & certifikační platformu, multimediální přehrávač, plánovací & rezervační kalendář a řadu dalších systémů.